Transportkosten berekenen

Met behulp van de Transportcalculator kunt U eenvoudig uw transportkosten berekenen. Op de startpagina vult U de gegevens van het transport in zoals de postcode van het laden, postcode en het land van uitladen en het aantal europallets. Wanneer U dit allemaal heeft ingevuld, typt U uw emailadres in zodat U direct de gevraagde transportkosten in uw mailbox ontvangt. 

De gegevens zoals die in uw aanvraag staan worden gekoppeld met de bijbehorende tarieven, dit is volledig geautomatiseerd waardoor U binnen enkele seconden uw tarief binnen hebt. Deze nieuwe manier van offertes aanvragen scheelt veel tijd met het aanvragen voorheen. Wanneer er vroeger nog een telefoontje of fax uitging voor de aanvraag en er een paar uur later eindelijk de mail terugkwam met de vervoerskosten, is deze tijd nu geminimaliseerd.

Voelt U zich alstublieft zo vrij om de calculator veelvuldig te gebruiken. Doordat het systeem geautomatiseerd is, is het geen enkele moeite om de transportkosten voor meerdere bestemmingen of voor verschillende hoeveelheden af te geven. Het scheelt alleen U werk!